Je bekijkt nu Nieuwe coronamaatregel per 1 oktober

Nieuwe coronamaatregel per 1 oktober

Als bestuur van Lokaal-O volgen we het dringende advies van de overheid over het dragen van mondkapjes. Wij vragen daarom alle gebruikers, makers en bezoekers om vanaf nu altijd een mondkapje te dragen als je Lokaal-O binnenkomt. En dat mondkapje ook te blijven dragen als je door de ruimtes loopt. Als je zit, kun je het mondkapje afdoen. 

Let wel op: het mondkapje vervangt niet de afstand van 1,5 meter – ook als je zit – want dat is toch de belangrijkste maatregel ! Het mondkapje is een aanvullende regel om besmetting met het virus zoveel mogelijk te voorkomen.   

We gaan ervan uit dat iedereen een eigen mondkapje meeneemt. Eénmalig kunnen we een mondkapje – wasbaar of wegwerp – voor 50 cent verstrekken. Als je bij een volgende keer geen mondkapje bij je hebt, kun je helaas niet meedoen met de Lokaal-O activiteit waarvoor je komt.

We hopen dat jullie begrip hebben voor deze aanvullende maatregel. En dat iedereen er op let en anderen aanspreekt als ze zonder mondkapje binnenkomen of in Lokaal-O rondlopen. Evengoed kunnen we het nog steeds gezellig hebben bij Lokaal-O.

De ‘oude’ maatregelen blijven natuurlijk van kracht. Hier alle info.

Blijf gezond en laten we elkaar gezond houden!

Hanneke, Birgit, Judith, Marjo
Bestuur Lokaal-O