LOKAAL-O

Ontmoetingsplek voor creatieve doeners en denkers

De Gaspard de Coligny school aan de Prof. Meijerslaan in Baarn is in 2016 verhuisd en liet het oude schoolgebouw leeg achter. Wij – buurtbewoners en andere Baarnaren – wilden deze tijdelijkheid gebruiken om ruimte te maken voor creatieve denkers en doeners. Mensen met goede ideeën die er samen iets moois van willen maken. Een eigenzinnige sociaal-culturele ontmoetingsplek. Een broederij voor nieuwe initiatieven.

Lokaal-O werd een stichting die twee grote lokalen en de gymzaal tijdelijk in gebruik nam voor ontmoetingen, taallessen, kinderactiviteiten, kunst en cultuur, workshops, flexplekken, handwerken, themabijeenkomsten, kleine sporten en nog veel meer.

In september 2019 is Lokaal-O verhuisd, opnieuw tijdelijk, naar de Boemerang, het voormalige jongerencentrum aan de Plataanlaan. Ook daar konden we weer volop ruimte bieden aan allerlei activiteiten en initiatieven.

En in juli 2020 moest Lokaal-O wéér verhuizen, opnieuw naar een leegstaand schoolgebouw, het Poorthuis aan de Kerkstraat. Daar wordt hard gewerkt om het gebouw geschikt te maken voor de opening in september.

Heb je een idee of een uit de hand gelopen hobby dat je graag met anderen wilt delen? Zoek je ruimte voor je initiatief, je idee op zolder? Laat het ons weten!

Het bestuur van Stichting LOKAAL-O bestaat uit:

Hanneke Koppen van Houten – voorzitter

Birgit Oelkers – secretaris

Judith van Houten – penningmeester

Marjo Stam – algemeen bestuurslid

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Rekeningnummer Stichting Lokaal-O: NL 78 TRIO 033 844 61 84

KVK nummer: 6705 6202, Rsin: 856811609

Jaarverslag en financiële verantwoording ANBI 2018

Jaarverslag en financiële verantwoording ANBI 2019