LOKAAL-O

Ontmoetingsplek voor creatieve doeners en denkers

De Gaspard de Coligny school aan de Prof. Meijerslaan in Baarn is in 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie en heeft het oude schoolgebouw leeg achtergelaten. Wij – buurtbewoners en andere Baarnaren – wilden deze tijdelijkheid gebruiken om ruimte te maken voor creatieve denkers en doeners. Mensen met goede ideeën die er samen iets moois van willen maken. Een eigenzinnige sociaal-culturele ontmoetingsplek. Een broederij voor nieuwe initiatieven.

We zijn een stichting die twee grote lokalen en de gymzaal tijdelijk in gebruik hebben genomen. Voor ontmoetingen, taallessen, kinderactiviteiten, kunst en cultuur, workshops, flexplekken, handwerken, themabijeenkomsten, kleine sporten en nog veel meer.

Met ingang van september 2019 verhuizen wij (ook nu weer tijdelijk) naar De Boemerang, het voormalige jongerencentrum aan de Plataanlaan. Ook daar hopen we weer volop ruimte te kunnen bieden aan allerlei activiteiten en initiatieven.

Heb je een idee of een uit de hand gelopen hobby dat je graag met anderen wilt delen? Zoek je ruimte voor je initiatief, je idee op zolder? Laat het ons weten!

Het bestuur van Stichting LOKAAL-O bestaat uit:

Margreet Breukelaar – voorzitter/penningmeester

Birgit Oelkers – secretaris

Marjo Stam – algemeen bestuurslid

Hanneke Koppen – algemeen bestuurslid

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Rekeningnummer Stichting LOKAAL-O: NL 78 TRIO 033 844 61 84

KVK nummer: 6705 6202

Rsin: 856811609

Jaarverslag en financiële verantwoording ANBI 2018