Je bekijkt nu Nieuwe afspraken Lokaal-O in het Poorthuis

Nieuwe afspraken Lokaal-O in het Poorthuis

Jullie hebben het vast gehoord. Dinsdagavond 13 oktober heeft minister-president Mark Rutte nog zwaardere maatregelen afgekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Doel van de maatregelen is  om contacten met anderen en het aantal verplaatsingen zoveel mogelijk te beperken. 

Buurtontmoetingsplekken zoals Lokaal-O mogen gelukkig wel open blijven. Als bestuur kiezen wij ervoor om per activiteit maximaal 15 mensen (inclusief initiatiefnemers) toe te laten. Daarmee kunnen we nog beter de 1,5 m afstand garanderen, terwijl de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten  gewoon blijft bestaan. We weten hoe belangrijk dat is in deze onzekere en verwarrende coronatijd.

We kiezen voor een open inloop. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, maar bij 15 bezoekers houdt het helaas op.  Bij de meeste activiteiten zal dit niet tot problemen leiden.

Uiteraard handhaven we de eerdere afspraken (registratie, handen wassen, 1,5 m afstand houden, mondkapje).

Graag tot ziens en welkom in het Poorthuis!

Bestuur Lokaal-O, Birgit, Judith, Hanneke en Marjo

Voor vragen of meer informatie: