Boekje “LOKAAL-O laat zich zien”

Op 28 januari 2018 presenteerden wij het boekje “LOKAAL-O laat zich zien”.

Het idee voor het boekje ontstond al heel vroeg: wat zou het mooi zijn als we een jaar na de opening van Lokaal-O in het voormalige schoolgebouw aan de Zandvoortweg konden laten zien wat we doen! Het idee kreeg vorm met mooie teksten van de gebruikers zelf, verwerkt door een professionele tekstschrijver, en met foto’s gemaakt door een professionele fotograaf die met de activiteiten meeliep. Vind dan ook een goede vormgever en zie hier het resultaat: LOKAAL-O laat zich zien

RTV Baarn was erbij. Bekijk nu de uitzending:

Lokaal-O is gezien!

Plezier, creativiteit, gulheid en verbondenheid. Dat Lokaal-O daarvoor staat, werd overduidelijk tijdens de happening ‘LOKAAL-O laat zich zien’ van zondag 28 januari. De deuren stonden wagenwijd open en de lokalen stroomden vanaf 15 uur vol met ruim honderd buurtbewoners en andere betrokken Baarnaars voor een vrolijke en bruisende middag. Of, zoals Jacqueline van der Valk het verwoordde: ‘Het was één groot feest’.

Jacqueline ontving, als initiatiefnemer van de Buurtbieb, het eerste exemplaar van het boek ‘Lokaal-O laat zich zien’. En na afloop kregen alle aanwezigen ook een exemplaar.  Het was dringen bij de wand met de vele, prachtige foto’s van alle initiatieven en activiteiten en ook de diapresentatie in het Ambachtslokaal was een schot in de roos.

Heel veel Lokaal-O-makers hebben meegewerkt om deze middag mogelijk te maken: van het maken van het boek tot het inlijsten van de foto’s, het inrichten van de ruimtes, de fijne gitaarmuziek, het schoonmaken en  – last but not least – de overheerlijke hapjes. Voorlopig blijft Lokaal-O het hart van de buurt!

Wil je ook een exemplaar van het boek ‘LOKAAL-O laat zich zien’? Kom langs in ons nieuwe onderkomen De Boemerang (Plataanlaan 1) of stuur een mailtje naar . Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar.

Luister voor het interview van 26 januari naar de radiouitzending van RTV Baarn (Marc en Ivo Show):