Je bekijkt nu Lokaal aan Tafel: zondagse lunches in februari

Lokaal aan Tafel: zondagse lunches in februari

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Kom genieten van een heerlijke verrassende lunchmaaltijd in een gezellige en ontspannen sfeer op 4 en 18 februari van 13 tot 15 uur. Het aantal deelnemers is maximaal 30. Aanmelden t/m de vrijdagavond vóór de lunch via of bij Marjo, bel of app: 06-36312747.

Kosten 3,50 euro, ter plekke te betalen (kinderen t/m 12 jaar gratis). Wie iemand blij wil maken die graag mee wil eten maar de 3,50 euro niet kan betalen, kan dit aangeven bij de reservering.

LOKAAL AAN TAFEL is een initiatief van Lokaal-O makers en andere maatschappelijk actieve bewoners/koks van Baarn.

Zondagse lunches na februari: coördinatoren gevraagd!

De meeste vaste lunchers, koks en helpers (de “Poorthuis Angels”) zien na februari heel graag een vervolg, maar dit is alleen mogelijk als we mensen kunnen vinden die de coördinatie hiervan op zich willen nemen.

Er zit wat werk in de voorbereiding en het op de zondag van de lunch aanwezig zijn van 10.30 tot 15.30u (zelf koken hoeft niet). Het mooist zou zijn als we hiervoor twee enthousiastelingen kunnen vinden, dan is het voor ieder eens per maand een klus.

Voel je ervoor om deze succesvolle en gezellige activiteit als coördinator op je te nemen? Laat het ons snel weten via   Een uitgebreide werkomschrijving, een goede overdracht en alle steun van het bestuur en de Lokaal-O makers zijn gegarandeerd!