Je bekijkt nu Coördinatoren voor de zondagse lunches gezocht!

Coördinatoren voor de zondagse lunches gezocht!

  • Berichtcategorie:Nieuws

De laatste zondagse lunch is op 18 februari. De meeste vaste bezoekers, koks en helpers (de “Poorthuis Angels”) zien daarna heel graag een vervolg, maar dit is alleen mogelijk als we mensen kunnen vinden die de coördinatie op zich willen nemen.

Er zit wat werk in de voorbereiding en het op de zondag van de lunch aanwezig zijn van 10.30 tot 15.30 uur (zelf koken hoeft niet).

Het mooist zou zijn als we hiervoor twee enthousiastelingen kunnen vinden, dan is het voor ieder eens per maand een klus.

Voel je ervoor om deze succesvolle en gezellige activiteit als coördinator op je te nemen? Laat het ons snel weten via   Een uitgebreide werkomschrijving, een goede overdracht en alle steun van het bestuur en de Lokaal-O makers zijn gegarandeerd!