Je bekijkt nu Nieuwe samenwerking in Lokaal-O: gratis advies en begeleiding bij het vinden van werk

Nieuwe samenwerking in Lokaal-O: gratis advies en begeleiding bij het vinden van werk

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws


Baarnaar Marco de Bruin werkt als jobcoach en heeft ook zijn eigen bedrijf Acco-coaching. Hij heeft nu een prachtig aanbod voor mensen die op zoek zijn naar werk. In samenwerking met Lokaal-O biedt hij als vrijwilliger, naast zijn betaalde werk, gratis jobcoaching aan!

Ben je op zoek naar werk, maar lukt het niet om een baan te vinden die bij jou past? Bijvoorbeeld omdat je ziek bent (geweest), omdat je met andere beperkingen te maken hebt (gehad) of omdat je alsmaar geen reacties op sollicitaties krijgt?
En zou je graag advies van iemand willen die je een beetje op weg kan helpen? Neem dan contact op met Marco en maak een afspraak. Stuur een mail naar De gesprekken vinden plaats in Lokaal-O, Kerkstraat 28, Baarn.

Marco ondersteunt je bij je zoektocht naar werk dat bij je past. Hij kan je helpen met het opstellen van een goed cv en je ondersteunen bij je sollicitatie.
Ook voor werkgevers heeft Marco veel kennis in huis. Hij weet veel over subsidies en andere tools om het makkelijker te maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Nieuwsgierig naar Acco-coaching, kijk op de website www.acco-coaching.nl