Je bekijkt nu Buurtbuffet op Burendag bij Lokaal-O

Buurtbuffet op Burendag bij Lokaal-O

Ter gelegenheid van de landelijke BURENDAG nodigt Lokaal-O op vrijdag 23 september uit voor een BUURTBUFFET.  

Het buurtbuffet is van 17.30 uur tot 21 uur en gratis. Kom ook en vraag die aardige buur mee die altijd zwaait, een praatje maakt, je wegwijs maakte in Baarn of iets voor jou of anderen in de straat betekent! 

Schuif samen gezellig aan bij ons BUURTBUFFET, klaargemaakt door Baarnse buren en geniet van muzikale intermezzo’s én een Buurtmakersspel met mooie prijzen.  

Je kunt je opgeven via "> 

Het Buurtbuffet in Lokaal-O wordt klaargemaakt en verzorgd door de Baarnse buren Akela, Birgit, Brita, Elise, Ellen, Halimo, Hemda, Judith, Lana, Marjo, Rima, Shanaz en nog vele anderen. Geluid wordt verzorgd door Jack Visser Entertainment.