Je bekijkt nu Ook Lokaal-O gaat in lock-down

Ook Lokaal-O gaat in lock-down

Beste Lokaal-O-makers en -vrienden,

Tot (vooralsnog) vrijdag 14 januari a.s. is er een harde lockdown afgekondigd. Dit betekent dat Lokaal-O tot die tijd gesloten is en dat alle activiteiten stilliggen, met uitzondering van de Samen Sterk-groep van Kwintes.

De meeste Lokaal-O initiatiefnemers houden ondertussen contact met hun leden, deelnemers en bezoekers. Via appgroepen en de telefoon en door kerst- en nieuwjaarsgroeten en attenties bij elkaar thuis langs te brengen. Door voor elkaar boodschappen te doen en in tweetallen te gaan wandelen.

Blijf veilig en gezond, zorg goed voor jezelf en voor je naasten, zoek (en maak zelf) lichtpuntjes in deze moeilijke tijden en put troost uit dit mooie gedicht van Ingmar Heytze. 

Ondanks alles mooie kerstdagen gewenst en hopelijk snel weer tot ziens na 14 januari!

Bestuur van Lokaal-O,
Hanneke, Zakia, Judith, Marjo en Birgit