Je bekijkt nu Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief december 2021

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Klein maar fijn! Waarom strijken meer betekent dan alleen kreukelvrije tafelkleden, over mooie kunst aan de muur en andere vormen van ontmoeting.

Onze december-nieuwsbrief zou normaal gesproken volop in het teken staan van een swingende Winterparade, een grote feestelijke kerstlunch en andere meeslepende initiatieven. Helaas zijn die er dit jaar allemaal niet. De coronabesmettingen dwingen ons opnieuw om meer in en rondom ons huis en onze buurt te blijven en gezellige uitjes en ontmoetingen te schrappen.

Maar onze deur blijft open voor de wekelijkse vaste activiteiten. En intussen zijn er ook weer andere manieren ontstaan om elkaar te ontmoeten en contact met elkaar te houden. Lees meer hierover in onze nieuwsbrief.