Je bekijkt nu Nieuwjaarswens voor 2022

Nieuwjaarswens voor 2022

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

“Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is.”

Lokaal-O wenst iedereen een kleurrijk en vrolijk 2022 !

We willen alle Lokaal-O makers bedanken voor hun bijdragen in het afgelopen jaar. Iedereen die Lokaal-O een warm hart toedraagt, een initiatief organiseert of met activiteiten en hulp achter de schermen eraan bijdraagt dat het een fijne plek is om te komen.

Dankjewel!

Omdat we elkaar eind van het jaar niet konden treffen, hebben we bij zo’n zestig mensen die meebouwen aan Lokaal-O een Nieuwjaarsgroet en een kaars van bijenwas langs gebracht. Financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Buro Vrijwillige Inzet.

Wij kijken halsreikend uit naar alle nieuwe ontmoetingen in dit jaar en hopen snel weer open te mogen!

Bestuur Lokaal-O – Birgit, Hanneke, Judith, Marjo Zakia