Je bekijkt nu Lokaal-O genomineerd voor Vrijwilligersprijs 2021

Lokaal-O genomineerd voor Vrijwilligersprijs 2021

Met de Vrijwilligersprijs spreekt de gemeente Baarn haar waardering uit voor organisaties of personen die een bijzondere bijdrage aan de Baarnse samenleving geven.

Voor de Vrijwilligersprijs 2021 heeft een jury drie kandidaten genomineerd en Lokaal-O hoort daar bij, samen met RTVBaarn en de Weggeefwinkel. Heel mooi nieuws natuurlijk, hier zijn we erg blij mee!

Uit het juryrapport: “Binnen een week na aanvang van de lockdown had Lokaal-O talloze activiteiten op de rit gezet om ‘coronahulp in bange dagen’ te bieden: een corona-veilig praatje buiten op afstand, muziek onder het raam (de MUZIEKEXPRESS) een chatgroep waar iedere dag bemoedigende berichten en opwekkende filmpjes werden gedeeld, een boodschappendienst en voor wie de deur niet uit kon, ging de TAARTEXPRESS en de SOEPEXPRESS van start. De jury heeft waardering voor de manier waarin Lokaal-O weer in korte tijd zoiets moois heeft opgezet voor de inwoners van Baarn om hen zoals gezegd in hun eigen woorden ‘coronahulp in bange dagen’ te bieden.”

Bekijk hier het filmpje van Erica Bilder wat ze heeft gebruikt om Lokaal-O te nomineren: https://youtu.be/vtIEx_Q6XsM

Inwoners van Baarn bepalen de winnaar door te stemmen. Dat kan tot 30 december 2020 24.00 uur via deze link: https://www.baarn.nl/inwoners/vrijwilligersprijs-2021-genomineerden_44027/

De winnaars worden begin 2021 bekend gemaakt door burgemeester Mark Röell.