Je bekijkt nu Feestelijke opening Lokaal-O in het Poorthuis en Burendag

Feestelijke opening Lokaal-O in het Poorthuis en Burendag

  • Berichtcategorie:Algemeen

Op zaterdag 26 september is de feestelijke opening van onze nieuwe ruimte in het Poorthuis, Kerkstraat 28! Geen groot openingsfeest, dat is onmogelijk in tijden van corona, maar een vrolijke opening in drie bedrijven.

1ste bedrijf: EEN HARTELIJKE BURENBRUNCH

Van 11-13 uur. Speciaal voor de buren van de Kerkstraat en de Burgemeester Penstraat.

’s Ochtends van 11 tot 13 uur kunnen onze naaste buren van de Kerkstraat en Burgemeester Penstraat genieten van een heerlijke burenbrunch en van een buitenoptreden van De Oppeppers.

Een mooie gelegenheid om elkaar juist op Burendag (beter) te leren kennen en te ontdekken welke initiatieven er bij Lokaal-O zijn én mogelijk zijn.

2de bedrijf: DE ZOETE INVAL

Van 15-17 uur. Voor iedereen die zich aanmeldt.
Tijdens het 2e bedrijf, De Zoete Inval, is er van 15-17 uur een gevarieerd (buiten-) programma. Met buitenoptredens met muziek en zang.
Met een officiële opening met korte, persoonlijke verhalen over mooie ontmoetingen, waar ook wethouder Van Roshum een verhaal deelt.

Met een kleine workshop over ontmoetingen én de presentatie van het receptenboek ‘Baarnse Taart- en Soepexpress in tijden van Corona’. Vanzelfsprekend staan er zoete lekkernijen klaar!

Ook voor dit middagprogramma en de workshop is aanmelding vooraf nodig. Aanmelden kan via of per app 06 21224567 (Birgit). Aan de workshop over ontmoetingen kunnen maximaal acht deelnemers meedoen. 

3de bedrijf: SOEP DOET GOED

Van 18.30-19.30 uur. Voor initiatiefnemers en deelnemers van Lokaal-O activiteiten en helpers.
De Lokaal-O Burendag in het Poorthuis sluiten we om 18.30 uur af met een soepmaaltijd voor initiatiefnemers en deelnemers van Lokaal-O initiatieven en helpers van de Burendag.

Onder het motto Soep doet goed maken soepmakers van de Baarnse Soepexpress een aantal heerlijke soepen met recepten uit het gepresenteerde Receptenboek. Er is plek voor 25 mensen, aanmelding vooraf is noodzakelijk via of per app 06 21224567.

Dank voor alle hulp!

De verhuizing van Lokaal-O, de verbouwing en inrichting van het Poorthuis en de organisatie van deze Burendag zijn mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet en creativiteit van heel veel Lokaal-O vrienden en dankzij de sponsorbijdragen van Stichting Doen, VSB fonds, Oranjefonds, gemeente Baarn, Rotaryclub Baarn-Soest en Camelot Leegstandbeheer. Iedereen hartstikke bedankt daarvoor!

Welkom

Als je zin hebt, kom ook na Burendag een keertje kijken, tijdens één van onze inloopsessies. Zoals op maandagmiddag tussen 15 en 17 uur bij Lokaal op Maandag. Of tijdens de Koffie-inloop op woensdag tussen 10 en 12 uur en bij de Buurtbieb op woensdag tussen 14 tot 17 uur.