Je bekijkt nu Vrolijke afsluiting van de TaartExpress

Vrolijke afsluiting van de TaartExpress

Bij de vierde en laatste ronde van de TaartExpress zat er bij de taart ook nog een cadeautje van uitgeverij KokBoekencentrum, een boekenlegger met een prachtige tekening en citaat uit het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.

‘Heb je een lievelingsgezegde?’ vroeg de jongen. ‘Jazeker’, zei de mol.’ ‘Welke is het?’ ‘Staat het water je tot aan de lippen, neem dan een taartje.’ ‘En, werkt dat?’ ‘Elke keer weer.’

Boekhandel Den Boer heeft een exemplaar van dit boek aan de TaartExpress gedoneerd, dat we onder alle taartontvangers mochten verloten. Ruim 160 mensen deden mee via de genummerde boekenlegger die was uitgedeeld. Onder het toeziende oog van twee bestuursleden van Lokaal-O trok Sacha van Tetterode het winnende lot: nummer 43!

En de winnaars van ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ zijn…. Robert en Gerda Hovenier!

Robert: “De boekenlegger maakte me heel nieuwsgierig, ik moest meteen aan Winnie de Poeh denken. Maar geen moment gedacht dat wij het boek misschien zouden winnen. Erg blij met deze verrassing!”

Bij het boek kregen Robert en Gerda een mooie tas cadeau, gemaakt door Maria van ‘Lokaal op Maandag’. Maria’s tassen kun je binnenkort bij De Smaak van Echt als boodschappentassen kopen en daarmee Lokaal op Maandag steunen: een wekelijkse thee- en taartmiddag van 15-17 uur in Lokaal-O. Er staan altijd naaimachines op tafel voor wie iets wil maken. En natuurlijk koffie, thee en zelfgebakken taart voor wie gezellig met elkaar wil kletsen.

Zodra Lokaal-O weer open is in het Poorthuis (waarschijnlijk vanaf september) gaat ook Lokaal op Maandag weer van start. Natuurlijk met taart …

Veel leesplezier gewenst, Robert en Gerda!