Je bekijkt nu Lokaal-O krijgt donatie van ING-fonds

Lokaal-O krijgt donatie van ING-fonds

  • Berichtcategorie:Algemeen

Lokaal-O is trots op de tweede plaats bij de ranking van het ING-fonds Help Nederland Vooruit in onze regio ‘t Gooi. Het fonds ondersteunt maatschappelijke projecten die mensen vooruit helpen. In oktober 2019 hadden alle buurtverbeteraars in Nederland de mogelijkheid gehad hun initiatief aan te melden en werden er 250 geselecteerd. Uiteindelijk hebben ruim 70.000 Nederlanders op een daarvan hun stem uitgebracht.

Omdat zoveel Baarnaars op ons hebben gestemd, levert deze tweede plaats Lokaal-O een donatie van 3000 euro op. We zijn daar enorm blij mee. Zoals we de stemmers hadden beloofd, gebruiken we het bedrag om de bestaande Lokaal-O initiatieven te ondersteunen en om nieuwe activiteiten mogelijk te maken.

Lokaal-O moest vanwege corona De Boemerang tijdelijk sluiten, maar we bedenken allerlei manieren om elkaar niet uit het oog te verliezen in deze voor iedereen zo moeilijke periode. Het gaat om praktische hulp, maar vooral is belangrijk de aandacht voor elkaar het vasthouden van ons saamhorigheidsgevoel.

Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd, zonder jullie waren we nooit zo ver gekomen!

#helpnederlandvooruit