Je bekijkt nu Over de waarde van maatschappelijke initiatieven

Over de waarde van maatschappelijke initiatieven

  • Berichtcategorie:Algemeen

Dialoogbijeenkomst 13 februari 2020: “Met alleen woningen bouw je geen dorp”

Op initiatief van Lokaal-O organiseerden zeven maatschappelijke initiatiefnemers een dialoog met de Baarnse samenleving. De bijeenkomst trok ruim 60 belangstellenden: initiatiefnemers en hun aanhang, ambtenaren en wethouder Van Roshum, een aantal raadsleden en geïnteresseerde inwoners.

De dialoog ging over de vraag hoe we in Baarn maatschappelijke initiatieven op hun waarde kunnen schatten, hoe we hun waarde kunnen koesteren en hoe deze initiatieven een plaats kunnen krijgen in gemeentelijk beleid en dorpsontwikkelingen. Maar daarnaast stond ook heel concreet hun behoefte aan betaalbare ruimte centraal, vandaar de geuzennaam ‘maatschappelijke nomaden’. Download HIER het verslag van de dialoogavond van 13 februari.

We houden jullie op de hoogte van het vervolg!