Je bekijkt nu Maart in met Lokaal-O

Maart in met Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Nieuws

Bijna weer voorjaar, hoewel je dat niet zou denken met het miezerige herfstweer van de laatste tijd. Maar niet getreurd, er zijn weer allerlei initiatieven en ontwikkelingen in en om Lokaal-O waar je een lentegevoel van krijgt. Hier een korte impressie.

Op zondag 8 maart is er van alles te doen in Lokaal-O rond het thema Vrijheid, want die dag is het Internationale Vrouwendag in het teken daarvan. Om 13 uur begint een feestelijk programma met zang en dans, yoga, drama en dialoog. Verstild en uitbundig. Met als swingende uitsmijter om 15.30 uur een optreden van het beroemde Baarnse vrouwenkoor ‘Rose & Rouge’. Kom gewoon langs en doe mee, alle workshops en optredens zijn gratis.

En ook deze maand kun je weer op twee zondagen voor 5 euro aanschuiven bij Lokaal aan Tafel: zondag 8 maart koken Tess van DelicaTess en het team van Mooie Ontmoetingen en op 22 maart staat weer een nieuw kookteam in de keuken.

Zaterdag 14 maart vanaf 10 uur wordt met steun van NL-Doet de buitenruimte/tuin opgeknapt: moestuinbakken maken, bessenstruiken planten etc. PvdA-vrijwilligers hebben zich al aangemeld. Doe je ook mee? Geef je dan op bij Marjo (06 36312747). En natuurlijk wordt het harde werken beloond met een lekkere lunch!

Voor kinderen en jongeren begint deze maand een heel speciale reeks workshops over acteren, streetdance en theatersport. Mooier kun je het niet krijgen, en dan ook nog gratis! De eerste is op zondag 15 maart. Samen met Lisette, oud-leerling van Theaterhuis Marc van Driel, leer je van 13.00 tot 14.30 stoere danscombinaties voor streetdance. Ben je tussen 7 en 14 jaar? Schrijf je dan snel in: stuur een mailtje naar met ‘ja ik doe mee met streetdance!’, je naam en je leeftijd. En op 22 maart is er een workshop filmacteren.

Verder komt er sinds kort elke zaterdag een Wereldkoor bij elkaar onder de artistieke begeleiding van Judi Gor en Erica Bilder, gaat de Dialoogtafel op Dinsdag weer van start en kun je tijdens de openingstijden van Lokaal-O de mooie expositie ‘Zwartwit met een vleugje Kleur’ bezichtigen met werk van vijf kunstenaars in de Spiegelzaal en de caféruimte.

Alle informatie over openingstijden, de vaste en tijdelijke activiteiten zijn te vinden in de agenda op deze website en op onze Facebookpagina.