Je bekijkt nu Luister naar de podcastserie van de Maatschappelijke nomaden Baarn ‘Met woningen alleen bouw je geen dorp’

Luister naar de podcastserie van de Maatschappelijke nomaden Baarn ‘Met woningen alleen bouw je geen dorp’

  • Berichtcategorie:Algemeen

Verschillende maatschappelijke initiatieven maken dagelijks het verschil in de levens van Baarnaren. Ze dragen bij aan reuring en nieuwe verbindingen in de gemeente en creëren, voor jong en oud, ruimte voor ontmoeting, ontwikkeling en inspiratie.

Met deze initiatieven en initiatiefnemers heeft de gemeente Baarn goud in handen! Dat goud heeft alleen letterlijk en figuurlijk ruimte nodig om te kunnen blinken. Maar de huisvesting van deze initiatieven is permanent onzeker.

Op 13 februari om 19.30 uur organiseert Lokaal-O daarom een bijeenkomst ‘Met woningen alleen bouw je geen dorp’: over de waarde van maatschappelijk initiatief in Baarn en over de vraag hoe deze ‘maatschappelijke nomaden’ aan permanente en betaalbare huisvesting kunnen komen. In de aanloop naar de bijeenkomst vertellen maatschappelijke nomaden in deze podcastserie over hun initiatieven en delen ze hun wensen richting de toekomst.

Luisteren kan hieronder👇