Je bekijkt nu Lokaal-O heeft de sleutels van de Boemerang

Lokaal-O heeft de sleutels van de Boemerang

  • Berichtcategorie:Algemeen

Op donderdag 1 augustus heeft Lokaal-O van leegstandsbeheerder Camelot de sleutels ontvangen van De Boemerang. We gaan als gebruikers hard aan de slag met schoonmaken, schilderen en inrichten van onze nieuwe buurtontmoetingsplek aan de Plataanlaan 1. 

Op zaterdag 17 augustus en zaterdag 24 augustus organiseren we van 10.00 tot 16.00 uur Painting Party’s. Iedereen die ons wil helpen met schoonmaken, schilderen, klussen is dan van harte welkom. En mocht je nog schilderspullen (kwasten, verf, tape, rollers etc) over hebben,  wil je op  een andere manier een steentje  bijdragen of ben je gewoon nieuwsgierig: vanaf nu staat de deur van de Boemerang al regelmatig open.  Kom vooral even binnen als je in de buurt bent!  Tot ziens, tijdens de Painting Party’s  op 17 en 24 augustus, of  gewoon als de deur openstaat, en houd onze website in de gaten voor alle activiteiten.