ZOMERACTIVITEITEN LOKAAL-O

  • Berichtcategorie:Algemeen

De zomervakantie staat voor de deur, en onze deuren blijven (nog even) open

We gaan verhuizen, maar tot half augustus gaan de meeste vaste activiteiten van Lokaal-O in het oude schoolgebouw aan de Prof. Meijerslaan door. Elke woensdag van 14-16 uur staat de deur open voor de Buurtbieb, de Weggeefwinkel en Mooie Ontmoetingen. De Weggeefwinkel is ook open op de zaterdagen van 14-16 uur.

Intussen gaan we hard aan het werk op onze nieuwe locatie De Boemerang aan de Plataanlaan, waar we vanaf 1 augustus beginnen om de ruimte geschikt te maken voor allerlei activiteiten en initiatieven.

Klussen/schilderen op zaterdag 17 en 24 augustus

Wij roepen iedereen op om op (een van) deze dagen te komen schilderen/schoonmaken en vrienden/buren etc. te mobiliseren. Op een van die dagen komt RTV Baarn filmen en ook onze burgemeester Mark Roëll komt langs om een uurtje zijn handen laten wapperen!

Ook op andere dagen en tijden kunnen we helpende handen en andere ondersteuning goed gebruiken. Ben je handig en/of wil je ons op een andere manier ondersteunen? Stuur een mail via onze contactpagina, mail naar of loop even binnen als de deur open staat!

Verhuizing in weekend zaterdag 14 en zondag 15 september

Op zaterdag 14 september gaan we onze laatste resterende spullen verhuizen. Van 16-18 uur kunnen mensen de achtergebleven spullen meenemen en ook op 15 september van 14-16 uur. Kom gerust kijken of er nog iets van je gading te vinden is.

Opening van de nieuwe locatie op zaterdag 28 september

De vaste activiteiten van Lokaal-O starten weer vanaf 16 september in de Boemerang, zie daarvoor onze agenda. En iedereen die een eigen idee heeft voor een initiatief of iets wil organiseren in de nieuwe ruimte: neem ook dan contact op via

Op zaterdag 28 september, dan is het ook Burendag, vieren wij de officiële opening van de nieuwe locatie met een feestelijk programma. Meer informatie daarover volgt!