Je bekijkt nu Eerste Painting Party

Eerste Painting Party

  • Berichtcategorie:Algemeen

Gisteren was onze eerste Painting Party in de Boemerang! Wat een vrolijke boel was het, een en al swingende happening (nu weten we ook waarom het painting PARTY heet)!

Zo’n 20 L-O’ers, vrienden en aanwaaiers uit de buurt waren de hele dag aan het schilderen, zingen, schoonmaken en tuinieren. Het resultaat overtrof echt onze verwachtingen, we hebben met z’n allen veeeeeel meer gedaan dan we van te voren hadden gedacht.


Als je nieuwsgierig bent en een kijkje wilt nemen naar de Boemerang-metamorfose: zaterdag 24 augustus trakteren we op een 2de Painting Party, weer van 10-16 uur. Je kunt tussendoor ook gewoon even komen kijken of meelunchen. Onze Burgemeester is deze keer ook van de partij en gaat helpen schilderen. Let’s go, op naar de volgende ronde!