Je bekijkt nu LEGO Bouwdag op 2 januari, lekker bouwen voor iedereen

LEGO Bouwdag op 2 januari, lekker bouwen voor iedereen

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

De Baarnse LEGO club organiseert een bouwdag in Lokaal-O op 2 januari.

Kinderen en volwassenen kunnen komen bouwen met de enorme berg LEGO stenen die op tafel ligt. In de ochtend kan er vanaf 10 uur gebouwd worden. Wie voor de middag komt is vanaf 13 uur welkom tot 16 uur.

De LEGO club in Baarn is elke maand op de 1e dinsdag in het Poorthuis. Kinderen uit groep 5 tot en met 8 komen dan uit school om een uur lekker te bouwen. Er wordt samengewerkt aan een project waar iedereen een stukje van doet. Met hulp van een ervaren bouwer worden er schitterende bouwwerken gemaakt. Afgelopen jaar werd er al een ministad gebouwd, een micropolis, ook werd er een vliegveld, treinlandschap en haven gebouwd.

Nu de LEGO club in de vakantie valt is iedereen welkom van elke leeftijd om ook mee te doen!

De kosten zijn 2 euro per persoon en opgeven via www.herobricks.nl