Je bekijkt nu Bijeenkomst BaarnDuurzaam op 9 mei: (hybride) warmtepompen in de praktijk

Bijeenkomst BaarnDuurzaam op 9 mei: (hybride) warmtepompen in de praktijk

Aan de hand van een praktijkcase staat op 9 mei in een bijeenkomst van BaarnDuurzaam de (hybride) warmtepomp centraal.

Tom van Garderen (BTG) en Dolf Huijgen (Wolf Klimaat) nemen je graag mee in hun wereld van slimme keuzes maken in energiebesparing. Zowel Tom als Dolf gaan vanuit hun werkervaring veel praktische informatie delen.

Informatieve avond

Tom belicht of het zinvol is om nu al te kiezen voor een warmtepomp of dat het goed is om nog even door te gaan met een HR-gasketel. Later eventueel aangevuld met of vervangen door een hybride warmtepomp. Hij ondersteunt dit met rekenmodellen maar geeft ook aan dat ieders keuze maatwerk blijft.

Dolf neemt je mee in het duurzaam opwekken. Hij informeert je over de verschillende mogelijkheden van warmtepompen (o.a. lucht/water; water/water; hybride; warmtepomp boilers en ventilatie warmtepompen).

Het belooft dus een informatieve avond te worden.

Inloop 19.45u – start 20.00u (afsluiting ca. 21.30u).