Je bekijkt nu Nieuwe inloop bij Lokaal-O: ‘Tussen dromen en leven’

Nieuwe inloop bij Lokaal-O: ‘Tussen dromen en leven’

Dinsdagavond 2 mei start een nieuwe inloop bij Lokaal-O, toegankelijk voor iedereen die zin heeft om andere mensen te ontmoeten en tot waardevolle gesprekken te komen. 

Nienke Visser begeleidt de avond die duurt van 19.30 tot en met 21.00 uur.

,,Aan de hand van levensvragenkaartjes en -teksten gaan we op deze wekelijkse avondinloop het gesprek met elkaar aan. Elkaar beter leren kennen en nieuwe inspiratie voor het leven, zijn de insteek. We vinden het mooi om nu ook te starten met een avondinloop. Die was er nog niet. Deze inloop is nog een pilot, als er voldoende belangstelling voor is, gaan we na evaluatie in juni kijken of het vaste vorm kan krijgen.” 

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom.