Je bekijkt nu Lokaal-O viert Internationale Vrouwendag op 8 maart

Lokaal-O viert Internationale Vrouwendag op 8 maart

Jaarlijks is het op 8 maart Internationale Vrouwendag en ook dit jaar viert Lokaal-O het mee!

Het feestelijke programma van 10 tot 19 uur bestaat uit allerlei blijmakers met voor elk wat wils. Activiteiten zoals silent disco, meditatie, een po√ęzievoordracht, een percussiesessie, een buikdansworkshop en als uitsmijter een internationaal hapjesbuffet.

Kom gewoon langs en vier mee, de hele dag is Lokaal-O geopend. Aanmelden is niet nodig en aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het programma begint al op woensdagochtend om 10 uur met een gezellige koffie-inloop. Als je dat wilt, doe je mee met een swingende silent disco activiteit. En voor wie meer van rust houdt, is er om 11 uur in het Klaslokaal een meditatieworkshop van Nettie.

Om 14 uur leest dichteres Marieke Vermeulen aansprekend voor uit haar eigen werk. Vanaf 15 uur zijn er verschillende activiteiten: je kunt meedoen met de silent disco, met de percussieworkshop van Brita, of je handen prachtig laten beschilderen met henna.

Dan vanaf 16 uur twee andere inspirerende activiteiten: een buikdansworkshop met Gunesh voor wie de heupen wil losgooien, en een meidenbakactie: ben je tussen de 12 en 16 jaar en wil je meedoen? Bel dan Lianne van het Jeugdhonk op 06-1896 7960.

Als afsluiting begint om 18 uur het internationaal hapjesbuffet. Laat het via weten als jij ook hiervoor eten wilt klaarmaken, boodschappen worden vergoed.

Iedereen v/m/x is welkom, we maken er een feestelijke dag van, graag tot ziens!