Je bekijkt nu Expositie in Lokaal-O

Expositie in Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Algemeen

In Lokaal-O zijn op dit moment de kleurrijke schilderijen van kunstenaar Fory te zien.

Fory is geboren en getogen in Guadalajara in Mexico. Zijn schilderijen bevatten elementen uit de Mexicaanse cultuur, vaak gecombineerd met hedendaagse iconen of symbolen. Geïnspireerd door zijn emoties en warme herinneringen die hij met zich meebracht toen hij bijna tien jaar geleden naar Nederland verhuisde. Zijn schilderijen dagen je uit om al je zintuigen te gebruiken en maken je bewust van het feit dat je leeft!

Je kunt de expositie bekijken op Burendag, op zaterdag 25 september tussen 13-17 uur (aanmelden nodig ivm max aantal deelnemers). En ook op maandagen tussen 14 en 16 uur, woensdagen tussen 10-12 uur en 14-16 uur en op vrijdag tussen 14-17 uur.

Meer info: , Insta: @fory.art