Je bekijkt nu Popeldag op 15 oktober

Popeldag op 15 oktober

  • Berichtcategorie:Algemeen

Wees welkom op vrijdag 15 oktober! Dan viert LSA bewoners, de vereniging van actieve bewonersgroepen door het hele land die zich inzetten voor hun buurt, de zesde landelijke ABCD-Popeldag.

Popelaars zijn mensen die geïnteresseerd zijn in lokale initiatieven, die meer willen weten over ABCD (Asset Based Community Building). Bewoners en vrijwilligers in buurten, beroepskrachten, maar vooral mensen die elkaar weer willen ontmoeten en samen dingen doen. Er is een zee aan mogelijkheden.

Meld je aan, ontmoet ‘live’ andere popelaars en ontdek samen pareltjes van gemeenschapskracht; lokale initiatieven of wijkprojecten die vanuit ABCD aan mooie communities bouwen. Ook Lokaal-O doet natuurlijk mee!

Baarn: ‘Stolling voorkomen en tegengaan en de kring groter krijgen’

Niet alleen met een fraaie duik in alles wat werken en bouwen aan de buurt, en dus ABCD, zo boeiend maakt, maar ook nog eens de Befaamde Baarnse Lokaal O-taart, lunch én een speurtocht wachten op je tijdens de Popelactiviteiten in Baarn. Centraal staat hoe je voorkomt en tegengaat dat het in een community stolt. Hoe krijg je steeds weer de kring groter? Blijf je open staan en benut je écht alles wat mensen te bieden hebben?

Op de website van LSA lees én hoor je meer over de lokale programma’s via PopelRadio, onze eigen podcastzender! Je kunt daar de podcast van Birgit beluisteren.

Aanmelden graag via