Je bekijkt nu Lokaal-O doet mee met Open Deuren Dag 4 september

Lokaal-O doet mee met Open Deuren Dag 4 september

  • Berichtcategorie:Algemeen

Op zaterdag 4 september gooien Baarnse verenigingen, stichtingen en culturele of vrijwilligersorganisaties hun deuren open voor een nieuw initiatief: de grootste culturele Open Deuren Dag van Baarn. Lokaal-O doet natuurlijk mee!

Heb je de Heuvelrugtuin bij het Poorthuis al bewonderd? Ben je nieuwsgierig hoe je zelf en/of samen met je buren of straatgenoten van je tuin een Heuvelrugtuin kunt maken? Kom dan op 4 september tussen 13.30 en 16.00 uur langs. Enthousiaste medewerkers van Natuur- en Milieufederatie Utrecht helpen je graag op weg.

En wil je meer weten over andere activiteiten bij Lokaal-O en kennismaken met onze locatie aan de Kerkstraat of even op adem komen tijdens je culturele wandeling: loop binnen, de deur staat open vanaf 12.00 uur, informeer naar alle Lokaal-O-initiatieven en/of deel je eigen idee├źn en/of geniet van de optredens van band La Nique om 14.00 uur. en de leerlingen van Balletschool Marut Jorquera om 15.30 uur.

Op www.cultureelfestival.nl is de plattegrond te vinden met het overzicht van de adressen van alle andere deelnemende organisaties en de extra activiteiten die zij organiseren tijdens de open dag. Gedrukte exemplaren van de plattegrond zijn op te halen bij onder meer het VVV (Stationsplein) en de bibliotheek.