Je bekijkt nu Zondagse Lunches – LOKAAL aan Tafel!

Zondagse Lunches – LOKAAL aan Tafel!

  • Berichtcategorie:Algemeen

Na de lange lockdown en de coronabeperkingen kunnen we onze Lokaal-O-keuken in het Poorthuis weer gebruiken voor buurtetentjes!

Zondag 20 juni gaan we van start. Ellen en Marjo serveren een heerlijke lichte maaltijd met salades, hartige hapjes en zonnige (alcoholvrije) drankjes.

Het aantal deelnemers is maximaal 25, dus geef je snel op. Zonder aanmelding kan je helaas niet mee-eten. We houden de basismaatregelen ivm corona in acht. Opgeven kan tot en met 18 juni op of bij Marjo, bel of app: 06-36312747

Kosten 3,50 euro, ter plekke te betalen (kinderen gratis). Wil je mensen blij maken die graag mee willen eten, maar de 3,50 euro niet kunnen betalen? Geef dan bij je opgave aan dat je iemand een etentje cadeau wilt doen.