Je bekijkt nu Verhaal van de minibieb-route gaat verder

Verhaal van de minibieb-route gaat verder

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Onlangs had RTV Baarn een interview met Jacqueline, initiatiefneemster van de Buurtbieb en van de minibieb-route. Een heel mooi gesprek, waarin Jacqueline ook de verhuisbewegingen van Lokaal-O van de afgelopen vier jaar schetst, het ontstaan van de minibieb-route en de winst die de route voor het dorp betekent. Ook Henk en Leonie komen aan het woord, zij hebben voor een minibieb bij De Blinkert gezorgd. Kijk hier.

En ook RTV Utrecht heeft gefilmd: RTV Utrecht, route C.

Onze buurten worden door de minibiebs nog leuker en gezelliger, met meer burenpraat en meer persoonlijke contacten. En niet te vergeten de mini-bieb community van kastjeseigenaren. Die ervoor zorgt dat een dorpswandeling elke keer weer nieuwe schatten en leuke contacten oplevert!

Ondertussen heeft Ingrid Nierop van INKPWR de 4de editie van de route getekend, een aprilversie met inmiddels 27 minibiebs erop! Jaja, we gaan richting de 30 … je kunt de nieuwe kaart hieronder downloaden.

Mocht je de route helemaal willen lopen, trek dan je wandelschoenen aan, het is een flink eind. Anne Slingerland kwam erachter dat hij zo’n 14 km lang is.
Als je Googlemaps bij de hand hebt, kun je de minibiebs ook daar vinden: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…

Veel wandel- en leesplezier! En als je zelf ook een minibieb in je voortuin zet, geef dat even door aan Lokaal-O. De minibieb-route wordt regelmatig geactualiseerd.