Je bekijkt nu Baarnse Minibieb-route in de maak!

Baarnse Minibieb-route in de maak!

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Hoe leuk is het om een wandeling langs de minibiebs in ons dorp te maken! De mooie pronkkasten die je tegemoet stralen en de kleine, beetje verborgen kastjes, waar misschien nét dat ene boek in staat dat je de tijd laat vergeten? Of de gemengde kast met boeken en dvd’s van de Buurtbieb bij Lokaal-O, waarmee je makkelijk de avondklok-avonden doorkomt …
In de Baarnsche Courant van 8 februari staat een mooi interview over minibiebs met een van de eerste Baarnse minibieb-makers, Marjan Hut.

Er zijn inmiddels zoveel minibiebs in Baarn dat wij, de Buurtbieb en Lokaal-O, besloten hebben om er een route van te maken.

We hebben al zo’n 16 minibieb-adressen, maar misschien staat jouw minibieb er nog niet tussen! Wil je dat die ook in de route opgenomen wordt? Geef hem dan voor alle zekerheid via vóór 17 februari aan ons door.
En als je een trouwe bezoeker bent van minibiebs, laat ons dan weten wat jouw geheime minibieb-adresjes zijn!