Je bekijkt nu En we zijn weer open!

En we zijn weer open!

 • Berichtcategorie:Algemeen

Na twee weken time-out vanwege de corona-lockdown mogen we nu gelukkig weer van start gaan met de meeste activiteiten in Lokaal-O.

Vanaf nu kun je weer terecht bij Lokaal-op-Maandag, Taalontmoetingen, Dialoogtafel, SamenSterk van Kwintes, Arabische les, Tekenclub Tronie, yoga van Karen Haaxman, de buurtbieb en de koffie-ochtenden op maandag en woensdag. Natuurlijk alles met inachtneming van de coronavoorschriften: 1,5 meter, registratie en mondkapjes. En met het maximum aantal van 15 mensen per activiteit.
Alleen de theaterlessen van  Marc van Driel liggen nog stil, in verband met de veiligheid, vanwege beweging, dans en zang. En ook de buurtetentjes staan voorlopig nog geparkeerd, maar we zijn van plan om ook daarmee over een tijdje weer van start te gaan. 

En verder …

 • maakte Antoinette in de entreehal van het Poorthuis deze prachtige wandschildering van een landschap met klaprozen en Baarn op de achtergrond!
 • zijn we blij voor de Weggeefwinkel dat ze een nieuwe tijdelijke plek  in het Arcadegebouw in de Laanstraat hebben gevonden. 
 • is er weer een volgend Repaircafé op zaterdag 12 december van 10.00 tot 13.00 uur.
 • doen we ook dit jaar mee met de Baarnse Kerststallenroute. Stichting Luna en Tekenclub Tronie maakten vorig jaar een prachtige kerststal, die deze keer in de tuin voor het Poorthuis gezet wordt.
 • kun je vanaf nu weer bij Lokaal-O langs komen voor een gezellig kopje koffie, thee, een praatje, om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Dat kan op:
  maandag van 10 tot 12 uur (koffieochtend) en van 15 tot 17 uur (Lokaal op Maandag met  thee en taart),
  woensdag van 10 tot 12 uur (koffieochtend) en van 14 tot 16 uur (Mooie Ontmoetingen en   tot 17 uur Buurtbieb) en 
  vrijdag van 14 tot 17 uur (Buurtbieb).
 • kun je op dat soort momenten ook gratis mondkapjes komen ophalen. Omdat mondkapjes vanaf 1 december verplicht zijn in publieke ruimtes, stelt de gemeente ze gratis beschikbaar voor mensen met weinig geld. Lokaal-O is een van de locaties waar je een gratis mondkapje kunt komen ophalen. 

We hopen op verdere een versoepeling van de coronamaatregelen in december, zodat we weer meer en nieuwe ontmoetingen kunnen organiseren!