Je bekijkt nu Veel te klussen in het Poorthuis

Veel te klussen in het Poorthuis

  • Berichtcategorie:Algemeen

Ons nieuwe onderkomen in het Poorthuis wordt met de dag mooier! Zoveel mensen die hard aan het werk zijn met schoonmaken, klussen, schilderen, opknappen. De buurtbieb-ruimte is al zo goed als af en heeft van Karin en Sascha zo’n mooi behang gekregen dat je er het liefst zou willen wonen, als je het ziet. Jacqueline, Sascha en Cor hebben deze ruimte al bijna helemaal ingericht.

Bert’s masterpiece is de bar, die door zijn vakkundige schilderhanden een hele metamorfose heeft ondergaan. En door Ton, Saskia, Hanneke, Elize en andere Tronie’s is de kleine donkere, viezige achterzaal inmiddels een soort stralende serene Yogazaal geworden, door veel witte verf en een krachtige boenmachine.

De Lokaal-O tuinclub heeft de vaste planten overgebracht van de Boemerang naar de tuin van het Poorthuis. In overleg met gemeente hebben we het groen (en het onderhoud) geadopteerd. Inmiddels kleur tussen het al bestaande groen. Dank Piet, Anne, Eric en Nienke!

Jet laat haar spierballen rollen bij het leggen van nieuw zeil en schilderwerk in de bijkeuken, samen met Zeki. En door Antoinette’s welkom in de entreehal voel je je meteen thuis. Karin als Hoofd Klussen regelt, coördineert, sjouwt, organiseert, verplaatst en transporteert van alles, zo’n beetje 24/7. Ze draait haar hand echt nergens voor om, ongelooflijk, wat een energie die vrouw heeft! En door de onverdroten vrolijke en volhoudende ‘Yes we can-houding’ en power van Marjo, Yvonne, Rijnie, Jan Tijmen, Gerrie, Elise, Ellen, Jacqueline, Marcel, Mahnaz, Antoinette, Petra, Mary wordt alles met de dag een stukje frisser, mooier en opgeruimder….

En bij het Poorthuis buiten staan nu ook boeken en dvd’s om mee te nemen, dus zoek je een leuk boek of een spannende film, kom kijken! Heb je nog boeken of dvd’s liggen? We houden ons aanbevolen. Op de woensdagmiddag tussen 2 en 5 is er altijd iemand aanwezig en kun je de boeken en/ of films langsbrengen.