Je bekijkt nu Met Lokaal-O december door

Met Lokaal-O december door

  • Berichtcategorie:Algemeen

Het is al weer de laatste maand van het jaar 2019. Of je kerst viert of niet, je krijgt hoe dan ook te maken met de kerstdagen en de kerstdrukte. Sommigen verheugen zich op feestelijke of rustige dagen met familie, vrienden en buren, anderen zijn opgelucht als deze periode achter de rug is en de routine van het dagelijkse leven weer begint. Hoe dan ook, in Lokaal-O zoemt het leven de hele maand door met weer nieuwe initiatieven om bij aan te sluiten.

Special Events in december

Winterparade op zondag 15 december van 12 tot 17 uur met een bont programma en winterse verrassingen. Kom je opwarmen en genieten! Kraampjes met kerstcadeautjes, Christmas Carols, modeshow met feestelijke kleding, snelportret tekenen, kinderfoto-shoot, kerststukjes maken en meer. Tijdens de Winterparade is ook de opening van de nieuwe foto-expo ‘Feest!’

Lokaal aan Tafel-etentje op vrijdag 20 december, in samenwerking met ‘Zin in Baarn’ (een initiatief van de Paaskerk), met smaken en muziek uit het Midden Oosten. Bijdrage 5 euro, opgeven uiterlijk woensdag 18 december bij Birgit: 06-21224567.

Op Eerste Kerstdag de betoverende en gezellige muziektheatervoorstelling ‘De kerstshow’ van Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Van 14.30 tot 17.30 uur geheel in kerstsferen, met herkenbare liedjes en mooie gesprekken. Gratis toegang, donaties welkom.

En als uitsmijter van het oude jaar een extra feestelijke Thee- en Taartmiddag op maandag 30 december tussen 15 en 17 uur waar jongeren van het Jeugdhonk cupcakes komen bakken.

Voor een feestelijke gezamenlijke start van het nieuwe jaar is er op initiatief van de Weggeefwinkel op zaterdag 4 januari tussen 14 en 16.30 uur een nieuwjaarsreceptie. Om het nieuwe jaar te begroeten en het oude met elkaar te bespreken. Iedereen is van harte welkom!

Nieuwe initiatieven

Kijk op onze agenda voor een overzicht van alle Lokaal-O activiteiten in de maand december, de lopende en de nieuwe, zoals Yogalessen op woensdagavond en de extra openingstijden van de Buurtbieb op vrijdagmiddag. En verheug je alvast op januari, waar elke zondag gekookt wordt voor 5 euro, waar je mee kunt doen met workshops Autobiografisch Theater of mee kunt zingen in een nieuw driestemmig koor (mits er 18 deelnemers zijn). Interesse? Stuur dan een mailtje naar