Je bekijkt nu Toneelgroep De Baarnse Bende speelt “Paradiso”

Toneelgroep De Baarnse Bende speelt “Paradiso”


Evenementgegevens


We koesteren jullie als jullie klein zijn. We doen jullie in een badje. We willen dat jullie gelukkig worden en daar doen we alles voor!

Maar zijn we eigenlijk wel gelukkig? Kunnen we altijd gelukkig zijn? Hoe worden we dat dan, gelukkig? Ook als we nare dingen mee maken of we niet alles meer kunnen? Kan je dan nog gelukkig zijn? De Baarnse regisseuse Freija Poll is deze vragen met 8 dames uit Baarn en omstreken gaan onderzoeken. Aan de hand van hun eigen ervaringen en bestaande toneelteksten hebben zij hierover een prachtige absurdistische voorstelling gemaakt. Het is een komisch stuk geworden vol gekke dromen maar ook een stuk met moeilijkere verhalen en …. een sprankje hoop.

We vragen een kleine bijdrage voor het bezoeken van ons Paradiso van 3,50 euro. U kunt van te voren reserveren door te mailen naar , maar u kunt ook op de bovenstaande tijden binnenlopen in Lokaal-O. We vragen u contant geld mee te nemen om de kleine bijdrage te voldoen. Voor meer informatie kijk ook eens op de website van regisseur Freija Poll: www.fep-producties.nl/de-baarnse-bende/