Je bekijkt nu Internationale Vrouwendag, thema: VRIJHEID!

Internationale Vrouwendag, thema: VRIJHEID!


Evenementgegevens

  • Datum:

Vier de Internationale Vrouwendag met ons mee, deelname is gratis.

Het thema van dit jaar is VRIJHEID!  Nienke heeft met Erica, Bébé, Corrie, Judi, Claudia en het koor Roze en Rouge een feestelijk programma samengesteld met zang en dans, drama en dialoog, verstild en uitbundig.

Programma
13.00 uur            Yoga – Begin de middag ontspannen en met meer innerlijke vrijheid! (Claudia,  Spiegelzaal)

13.45 uur            Vrijheid vormgeven – hoe kun je vrijheid  zonder woorden uitbeelden? –  Onder leiding van theaterregisseur en dramadocent Erica Bilder geven we met bewegingsimprovisaties gestalte aan wat vrijheid voor ons betekent (Spiegelzaal)

14.30 uur            Vrijheidsdialoog – Corrie verkent met ons de vraag ‘Wat betekent vrijheid voor mij?‘

14.30 uur            Dans je vrij! – Afrikaanse dans met BéBé (Spiegelzaal)

15.00 uur            Het zingende hart – Zingen bevrijdt je ziel en geest. Veel liederen worden in allerlei culturen gezongen bij  rituelen en diensten. Tijdens deze sessie gaan we met begeleiding van Judi Gor in een cirkel deze  bevrijdende sfeer creëren (Spiegelzaal)

15.30 uur            Optreden van Roze en Rouge –  Wie kent ze niet, de dames van het swingende koor Roze en Rouge? Zij sluiten de                           vrouwendag feestelijk af met liederen over vrijheid, intimiteit en liefde en nodigen je zo nu en dan ook uit om lekker mee te zingen! (Caféruimte)

16.00 uur            Nagenieten en napraten.

Als je wilt kun je deze dag gezellig laten uitklinken met het zondagse etentje van ‘Lokaal aan Tafel’:
17.30 uur            Deze keer is Tess de gastkok van Lokaal aan Tafel, samen met Mooie Ontmoetingen.  Je kunt je tot donderdag 6 maart bij Karin voor het etentje opgeven door te bellen of te appen naar: 06-27387070. De kosten voor het etentje bedragen 5 euro per persoon (kinderen gratis).