Je bekijkt nu Bijeenkomst voor nieuwe Lokaal-O makers op 7 december
Fotoimpressie mei 2022

Bijeenkomst voor nieuwe Lokaal-O makers op 7 december

  • Berichtcategorie:Agenda / Nieuws

7 december om 19.30 uur organiseert Lokaal-O een bijeenkomst voor mensen die samen een nieuw bestuur en een nieuwe kerngroep willen vormen voor een eventuele doorstart van Lokaal-O.

Een aantal mensen is al bezig om allerlei dingen daarvoor uit te zoeken. Zij hebben ook contact met de wethouder over een mogelijk gebruik van het Nutsgebouw. De bijeenkomst van 7 december is bedoeld voor trekkers en doeners, mensen die daadwerkelijk mee willen werken aan de herstart van Lokaal-O op een nieuwe plek en een bijdrage willen leveren aan het runnen van Lokaal-O na een verhuizing.

De bijeenkomst staat in het teken van kennismaking van deze nieuwe Lokaal-O makers met elkaar en het op gang brengen van een doorstartwerkgroep. Het huidige bestuur is ook bij de bijeenkomst om de nodige informatie te verstrekken.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via