Je bekijkt nu Poorthuis als locatie voor Lokaal-O van de baan
Vrouwendag 8 maart 2023

Poorthuis als locatie voor Lokaal-O van de baan

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Helaas heeft de Baarnse gemeenteraad op 31 mei ondanks onze protesten besloten dat Lokaal-O volgend jaar uit het Poorthuis aan de Kerkstraat moet vertrekken. Heel teleurstellend, want wat is dit toch een mooie locatie die ruimte biedt voor het organiseren van allerlei activiteiten voor ieder die dat wil – maatschappelijk, sociaal, cultureel, of gewoon leuk!

We hebben hier een persbericht over gemaakt. En we zijn inmiddels ook in gesprek met de wethouder over mogelijke andere locaties.

Zodra we meer weten, horen jullie dat! En het blijft fantastisch dat we met z’n allen zo duidelijk hebben laten merken dat Lokaal-O onmisbaar is voor Baarn. Dat is de basis voor onze zoektocht naar een alternatieve locatie.

Lokaal-O mag niet dakloos worden!