Je bekijkt nu Bijeenkomst Initiatiefgroep Koloniaal Verleden op 20 januari

Bijeenkomst Initiatiefgroep Koloniaal Verleden op 20 januari

Vrijdag 20 januari 2023 om 19.30 uur organiseert de Initiatiefgroep Koloniaal Verleden Baarn in Lokaal-O een bijeenkomst waarin met een systemische blik naar het gedeelde koloniale verleden van voormalig Nederlands-Indië gekeken wordt.

Iedereen die meer bewustzijn wil ontwikkelen voor deze koloniale geschiedenis is van harte welkom om mee te doen. Ongeacht of je er wel of niet zelf mee te maken hebt (gehad). En ongeacht of je er via familie en vrienden mee verbonden bent en vanuit welke identiteit je je daartoe verhoudt. Want we hebben er hoe dan ook mee te maken, omdat we deel uitmaken van een samenleving die gestoeld is op 400 jaar koloniaal bewind.

De opstelling wordt begeleid door twee zeer ervaren en deskundige systemische coaches. Een van hen is Astrid Lassche, www.astridlassche.nl. De andere coach is Elias Simonse, thuis in transculturele systemische opstellingen. Beiden zijn ook verbonden aan de organisatie van de landelijke Keti Koti Tafels. 

Begintijd: Inloop vanaf 19.15 uur, start programma 19.30 uur
Aanmeldingen: via of