Je bekijkt nu Artikel in de Baarnsche Courant over Lokaal-O
Foto: Casper Huurdeman

Artikel in de Baarnsche Courant over Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Op 4 januari 2023 publiceerde de Baarsche Courant een uitgebreid artikel over Lokaal-O.

Begin januari 2023 kijken de bestuursleden van stichting Lokaal-O tevreden terug. Het jaar 2022 is uiteindelijk het jaar geworden waarin we, gesitueerd in het Poorthuis aan de Kerkstraat, een plek hebben gevonden in de Baarnse samenleving.

In coronatijd waren we in het Poorthuis terechtgekomen, maar vanwege al die lockdowns konden we nog niet echt bouwen. 2022 heeft dat wel gebracht. De meeste Baarnaars weten dat we er zijn of hebben op een bepaalde manier wel eens met Lokaal-O te maken gehad. De loop is erin gekomen. Lokaal-O is van het dorp geworden.”

Download hier het hele artikel.