Je bekijkt nu Winterparade op zondag 11 december

Winterparade op zondag 11 december

Na twee jaar overslaan vanwege de lockdowns is er bij Lokaal-O weer een Winterparade. Iedereen is welkom op zondag 11 december van 12 tot 17 uur. Het is een open inloop met een programma vol verrassende activiteiten.

Dameszangkoor Rose & Rouge trapt af met een optreden en een workshop zingen. Ook Trio La Musique zal de stemming er goed inbrengen.

Op de minimarkt met gezellige kraampjes zijn kerstcadeautjes te verkrijgen voor een klein bedrag. En je kunt er kerststukjes en armbandjes maken of je cadeautjes inpakken.

Om actief mee te doen zijn er workshops van yoga met Corrie en van theater met Freija.

Fotograaf Dasa verzorgt een kinderfotoshoot met kerstachtergrond en de Openbare Bibliotheek is de hele middag aanwezig om kinderen voor te lezen uit een boek met vertelplaten en om informatie te geven over kinderboeken.

Geniet ook van een verrassende modeshow met feestelijke en zelfgemaakte kleding. Bekijk de kunstexpositie van Joke Struik en de Lokaal-O kerststal. Jiri de Kerstman komt langs en de Burenbieb verzorgt een kerstboekentafel.

De Lokaal-O koks zorgen tussendoor voor lekkere versnaperingen.

Een speciale oproep: Neem een klein ingepakt kerstcadeautje mee. Die worden in een grote mand verzameld en later langs gebracht bij de Oekraïners die in Baarn verblijven.

Voor meer informatie: Karin Beukeboom 06 -2738 7070