Je bekijkt nu “Eens een buitenstaander, altijd een buitenstaander?” Bijeenkomst 11 november
Bijeenkomst 11 november

“Eens een buitenstaander, altijd een buitenstaander?” Bijeenkomst 11 november

Op vrijdag 11 november organiseert de Initiatiefgroep Koloniaal Verleden Baarn in Lokaal-O een bijeenkomst over de gevolgen van onze gedeelde koloniale geschiedenis voor ons dagelijkse leven met elkaar.

Wat betekent het als je er niet bij hoort, als je als buitenstaander wordt bekeken? En wat betekent het als je er wél bij hoort, als je bij een dominante groep hoort? Welke privileges heb je dan? Hoe kom je dichter bij elkaar?

Deze vragen komen tijdens het gesprek aan bod. Iedereen is welkom om mee te eten om 18 uur en mee te praten vanaf 19.30 uur (start programma).

Aanmelden bij Nona Salakory of Birgit Oelkers, en