Je bekijkt nu FILMAVOND IN LOKAAL-O IN HET KADER VAN DE NATIONALE KLIMAATWEEK

FILMAVOND IN LOKAAL-O IN HET KADER VAN DE NATIONALE KLIMAATWEEK

WOENSDAG 2 NOVEMBER  – 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

BIGGER THAN US” – (gratis vertoning)

Een film van een jonge, gedreven generatie die de wereld wil herstellen vóór het te laat is

Ga met de Nederlands-Indonesische activiste Melati op roadtrip en ontmoet jongeren van over de hele wereld die werken aan een betere toekomst. Melati zelf begon als activiste toen ze nog jong was en actie voerde om plastic tasjes op Bali te verbieden.

In Griekenland, Malawi, Libanon, Brazilië, Oeganda en de Verenigde Staten ontmoet Melati jongeren die soms met gevaar voor eigen leven proberen de fouten van de generaties voor hen te herstellen. Waar halen ze de kracht vandaan? Wat drijft hen?

++ Een hoopvolle, inspirerende film van jonge, onvermoeibare wereldverbeteraars ++

Kerkstraat 28, Baarn. Aanmelden: of bel/app 06 36312747 (Marjo)