Je bekijkt nu Theatervoorstelling “Wie moet er niet in therapie?”

Theatervoorstelling “Wie moet er niet in therapie?”

Theatervoorstelling van De Baarnse Bende op 3 juli om 15.15 uur

Afgelopen maanden hebben Freija Poll en een groep enthousiastelingen van ‘De Baarnse Bende’ op de vrijdagavonden hard en met veel plezier gewerkt aan Freija’s allereerste theatervoorstelling als regisseur, getiteld Wie moet er niet in therapie?

De voorstelling is ook onderdeel van het huiskamerprogramma Gluren bij de Buren: https://glurenbijdeburen.nl/nl/informatie/programma#662

Kom allemaal kijken, zet het in je agenda en meld je aan bij Freija (). Het belooft een spetterende voorstelling te worden.

Nog leuker is natuurlijk om vooraf, om 13 uur, deel te nemen aan onze Lunch op Zondag. De laatste voor de zomervakantie, dus grijp je kans om te genieten van een gezellige, lekkere maaltijd en daarna te genieten van de theatervoorstelling. Opgeven voor de lunch via . Vanaf 21 augustus starten we weer met de zondagse lunches.