Je bekijkt nu LOKAAL AAN TAFEL: zomerse lunch op 8 augustus

LOKAAL AAN TAFEL: zomerse lunch op 8 augustus

  • Berichtcategorie:Algemeen

Zondagse lunch bij Lokaal-O, zondag 8 augustus, 13-15 uur

Kom op zondag 8 augustus naar Lokaal-O in het Poorthuis en geniet van een heerlijke zomerse lunchmaaltijd met salades, hartige hapjes en zonnige (alcoholvrije) drankjes.

Het aantal deelnemers is maximaal 25, dus geef je snel op. Zonder aanmelding kan je helaas niet mee-eten. We houden de basismaatregelen ivm corona in acht. Opgeven kan via of bij Marjo, bel of app: 06-36312747

Kosten 3,50 euro, ter plekke te betalen (kinderen gratis). Wil je mensen blij maken die graag mee willen eten, maar de 3,50 euro niet kunnen betalen? Geef dan bij je opgave aan dat je iemand een etentje cadeau wilt doen.