Je bekijkt nu Al veel aanmeldingen voor de KoekjesExpress

Al veel aanmeldingen voor de KoekjesExpress

Na de oproep twee weken geleden hebben zich al 25 koekjesbakkers en 20 chauffeurs aangemeld.  Geweldig hoeveel mensen hun bakkunsten inzetten en zich opgeven om de koekjes rond te brengen en een praatje aan de voordeur te maken!

Met de koekjes en een mooie kaart, opnieuw getekend door Elize van der Werff van tekenclub Tronie, en een gedicht met wensen voor 2021 brengen ze bij ruim 200 adressen een beetje hoop, licht en geluk in het nieuwe jaar.

Wil je ook zelfgebakken koekjes volgens je favoriete recept inbrengen?  Dat kan nog steeds. Je kunt ze dan langsbrengen tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Poorthuis, Kerkstraat 28 in Baarn. Daar worden ze, coronaveilig, ingepakt. De KoekjesExpress gaat rijden tussen 15.00 en 17.00 uur.