Je bekijkt nu IN MEMORIAM – Geeta Gajadien

IN MEMORIAM – Geeta Gajadien

  • Berichtcategorie:Algemeen / Nieuws

Deze week is Geeta Gajadien overleden. We leven mee met haar familie en andere naasten.

Veel Lokaal-O makers kenden Geeta en omgekeerd. Ze deed vaak mee met de Mooie Ontmoetingen op woensdag en was ook regelmatig te gast op maandag bij de Thee en Taart-middagen.

Al vanuit de verte te herkennen aan haar vrolijke scootmobiel en haar kekke pet. Soms kwam ze luid pratend binnen, soms heel stilletjes. Ze was iemand van wie je wist dat ze het leven in al zijn facetten kende. Haar humor was onovertroffen, een hoop mensen kregen een geuzennaam van haar. ‘Hee Blondie’ zei ze altijd tegen Jacqueline van de buurtbieb en tegen iemand anders: ‘Hallo, Walking Dead, gelukkig leef je nog.’

Niet klein te krijgen, dacht je als je haar zag, iemand die altijd weer opstond en haar weg vond. En ook heel sensibel en heel wijs, iemand met een groot hart. Lief, warm en spontaan, een mooie betrokken vrouw. Een geliefd mens. Daar zijn alle Lokaal-O makers het over eens. Geeta’s wereld was groter dan Baarn. Ze was een van de kleurrijke warme Baarnaars die ons dorp smoel én een sociaal hart geven.

We zijn blij dat we je hebben gekend, Geeta.