Je bekijkt nu TaartExpress

TaartExpress

  • Berichtcategorie:Coronanieuws

Door de coronacrisis moesten we helaas stoppen met onze Thee en taart-ontmoetingen van ‘Lokaal op Maandag’. Om het contact met elkaar niet kwijt te raken hebben we als alternatief de TaartExpress bedacht. Inmiddels zijn er heel veel mensen bij aangesloten, die meehelpen taart te maken en te bezorgen en die meehelpen de taart op te eten. Op 5 mei rijdt de TaartExpress voor de 3de keer door Baarn. Elke keer zorgen zo’n 20 thuisbakkers, 3 inpakkers en 12 chauffeurs ervoor dat  200 Baarnaren thuis van een heerlijk stukje taart, een mooi gedicht en een praatje aan de deur kunnen genieten. 
De 5 mei-TaartExpress wordt een extra feestelijke editie! Heb je zin om ook een vrijheidstaart, -cupcakes of -taartjes te bakken, wil je misschien een van de chauffeurs zijn die taart rondbrengt? Of ken je iemand die je een stukje taart gunt? Stuur dan een appje naar Birgit 06-21224567.