Je bekijkt nu Talenten Lokaal-O makers

Talenten Lokaal-O makers

  • Berichtcategorie:Coronanieuws

Heel veel Lokaal-O makers zetten op dit moment hun talenten in en beste beentje voor om de wereld in tijden van corona een beetje mooier te maken voor iedereen. Zoals kunstenaarsvereniging Luna, Mooie Ontmoetingen, Tekenclub Tronie, de Weggeefwinkel en Buurtbieb, de kunstenaars en soep- en taartmakers, musici, zangers,  dansers en vormgevers. En daardoor wordt vaak één plus één drie. Bayka bijvoorbeeld die een fantastische vlaggenbroek voor steltenloopster Inge de Jong naait waarmee ze op Koningsdag een rondje langs woonzorgcentra gaat maken. Elize van der Werff en Hans Koot van Tronie die met hun tekeningen de kaarten voor de Taart- en SoepExpress verfraaien, net als Casper Huurdeman die daarvoor een prachtige foto ter beschikking stelde. Anneke en andere Lokaal-O makers die thuis aan het naaien zijn voor het kunstproject met stropdassen. Vormgever Maurice van der Valk, die samen met andere Lokaal-O makers een ode aan Lokaal-O uitbrengt.