Je bekijkt nu MuziekExpress in tijden van corona

MuziekExpress in tijden van corona

  • Berichtcategorie:Coronanieuws

25 Baarnsemusici, zangers, dansers, theatermakers, geluidstechnici en Lokaal-O hebben de handen ineengeslagen en de ‘Baarnse MuziekExpress in tijden van Corona’ opgericht!

Sinds half maart organiseren zij in kleine formaties flashmob-achtige buitenoptredens bij woonzorgcentra in en om Baarn. Om bewoners en zorgmedewerkers op te vrolijken, hen een hart onder riem te steken en te laten merken dat ze er niet alleen voor staan in deze moeilijke tijden. Meezingliederen, musicals, pop, chansons, klassieke muziek, moderne dans, jazz, theater op stelten… de artiesten zijn van alle markten thuis en balsem voor de ziel!

Wil je meedoen met de MuziekExpress of wil je de artiesten en geluidsexperts met een donatie steunen? Bel/app met Birgit van Lokaal-O: 06-21224567